Gratis bezorgd

Vanaf een bestelling van € 100,-

Snelle levering

Vandaag besteld is snel in huis!

Ruim 150.000 Producten

Vrijwel alles standaard op voorraad

OVER ONS

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen, een landbouwmechanisatiebedrijf dat in 1956 opgericht is. Geelink is een familiebedrijf waar het sociale aspect van ondernemen hoog in het vaandel staat. Geelink Haaksbergen levert al meer dan 60 jaar aan de agrarische sector, bouw en industrie. Geelink spreekt de taal van deze vakmensen. Wij zijn trots en dankbaar dat deze klanten nog steeds de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Tech25 is een online totaalleverancier met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de complete:

Groen industrie: Agrarische sector, Hoveniers, GWW, Gemeentes, Kwekerijen, en Tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, Werkplaatsen, Productiebedrijven.
Bouw: Bouw / Aannemersbedrijven, zzp-ers, Timmerfabrieken, Afbouw bedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven. Waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buiten lui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

 

Van vee benodigdheden tot afrasteringsmaterialen en van landbouw onderdelen tot gereedschappen, Tech25 heeft het.

Met deskundige medewerkers doen we elke dag weer ons best om kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service te waarborgen. Er is veel vakkennis en ervaring aanwezig, vraag er naar en laat u inspireren. Onze vakmensen staan altijd voor u klaar met een gedegen advies, voor verkoop maar ook onderhoud en reparaties. Bij ons aan de zaak of bij u op locatie (regio Twente/Achterhoek).Ons service team heeft de beschikking over een moderne en zeer compleet uitgeruste werkplaats en service bus.

Tech25 streeft ernaar de producten uit voorraad te kunnen leveren. Orders die voor 15.00 uur op werkdagen binnen komen zullen in de regel binnen 48 uur afgeleverd worden op het door u aangegeven adres.

Tech25 heeft een fysieke winkel. De klant kan er dan ook voor kiezen om de bestelde producten in de winkel op te komen halen. Wilt u deskundig advies? En wilt u dit liever persoonlijk dan telefonisch of per mail? Dan bent u van harte welkom in onze winkel.

 

Tech25 heeft naast de winkel ook een eigen Mechanisatie- en Constructiewerkplaats. In de Mechanisatiewerkplaats onderhouden en repareren wij landbouwmachines, tuin- en parkmachines en machines uit de industrie. In de Constructiewerkplaats worden de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van  metaalbewerking uitgevoerd. Ook zijn wij staalleverancier en kunnen wij uw staal op maat gezaagd/geknipt/gezet leveren.

Tech25 is onze webwinkel met het grootste assortiment voor particulier en bedrijf. Mocht u op zoek zijn naar een product dat u niet kunt vinden in de webwinkel, neemt u dan contact op. Wij gaan dan voor u op zoek naar het juiste product.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0545-221297 of bezoek onze winkel op werkdagen tussen 7.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Ook kunt u uw vraag stellen per mail via info@tech25.nl , dan zullen wij uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.