Gratis bezorgd

Vanaf een bestelling van € 100,-

Snelle levering

Vandaag besteld is snel in huis!

Ruim 150.000 Producten

Vrijwel alles standaard op voorraad

Leveringsvoorwaarden

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn door iedere bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, omdat wij, net als u ook niet zo dol zijn op wachten.

Voor het merendeel van ons assortiment geldt dat als u voor 15.00 uur bestelt binnen 48 uur de artikelen geleverd worden. Als de bezorging van het product langer duurt of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoort u dat zo snel mogelijk. Op dat moment kunt u afzien van uw aankoop. Als u van tevoren al had betaald, krijgt u uw betaling binnen 14 dagen teruggestort. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg u uw geld terug of bieden we u een goed alternatief aan.

Als een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij u of een door uw aangewezen ontvanger aankomt is dat onze verantwoordelijkheid. Vanaf het moment van levering ligt het risico bij de wederpartij. Tech25 is in alle gevallen en onder alle omstandigheden gerechtigd om niet tot levering over te gaan aan de wederpartij op het moment dat de vorderingen van Tech25 op de wederpartij, door de wederpartij nog niet volledig zijn voldaan.

Zet- en drukfouten voorbehouden.

Retourvoorwaarden

Bent u toch niet helemaal tevreden? Even goede vrienden. Dan kunt u ongebruikte artikelen in de originele/onbeschadigde verpakking binnen 7 werkdagen retourneren of ruilen. Neem even contact met ons op voordat u het artikel naar ons terugstuurt.

Sommige artikelen zijn uitgesloten van retournering, omdat deze speciaal voor u aangepast of besteld zijn.

Het retourformulier dient volledig ingevuld, toegevoegd te worden aan het retourpakket.

Verzendkosten en administratiekosten worden niet gerestitueerd, deze bedragen per order € 15,- incl. 21% BTW.