Gratis bezorgd

Vanaf een bestelling van € 100,-

Snelle levering

Vandaag besteld is snel in huis!

Ruim 150.000 Producten

Vrijwel alles standaard op voorraad

A Merken

Aandacht voor veiligheid

De aankopen die u doet bij Tech25.nl moeten vanzelfsprekend afgerekend worden. Op welke manier u dat doet, is helemaal aan u zelf! Tech25 biedt u verschillende mogelijkheden om uw aankoop te betalen, met aandacht voor veiligheid.

 

Afrekenen met iDEAL of PayPal

U kunt uw aankopen op Tech25.nl thuis laten bezorgen en veilig afrekenen met iDEAL en PayPal. Kiest u voor iDEAL, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Tech25 ontvangt een bericht dat de bestelling is betaald. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

 

België

Voor betalingen vanuit België is er de mogelijkheid gebruik te maken van Bancontact/Mister Cash.

 

Duitsland

Betalingen vanuit Duitsland kunnen gedaan worden via SOFORT Banking.

 

Zakelijk bestellen

Bestaande (en terugkerende) klanten, voornamelijk bedrijven, hebben de mogelijkheid om te kiezen voor achteraf betalen. Wanneer u de bestelling afrondt, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen voor: ‘op rekening kopen’. Heeft u deze optie niet en wilt u daar graag gebruik van maken, informeer dan bij onze klantenservice naar de mogelijkheden.

 

Betalen in de winkel

Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling af te halen in de winkel, heeft u de mogelijkheid om uw bestelling meteen te betallen met iDEAL of PayPal, maar kunt u ook kiezen om uw bestelling bij het afhalen in de winkel af te ronden. In de winkel heeft u de mogelijkheid contant of met PIN te betalen.