Gratis bezorgd

Vanaf een bestelling van € 100,-

Snelle levering

Vandaag besteld is snel in huis!

Ruim 150.000 Producten

Vrijwel alles standaard op voorraad

Eigen Werkplaats

 

Goed onderhoud aan uw machines en gereedschappen is erg belangrijk. Wij snappen als geen ander dat u niet midden in een klus geconfronteerd wil worden met een technisch defect. Onze specialisten helpen u graag met het onderhouden van uw tuinmachines en –gereedschappen.

Reparatie en Onderhoud

Alle machines en –gereedschappen kunnen bij Tech25 terecht voor reparatie- en onderhoud. Onze specialisten staan graag klaar voor uw onderhoudsbeurten, reparaties, constructiewerkzaamheden en keuringen. Tech25 beschikt over een eigen werkplaats met een eigen magazijn, waar wij met behulp van professionele apparatuur diverse reparaties en onderhoudsklussen kunnen uitvoeren.

 

Slijpservice

Een echte vakman kan niet zonder goed en scherp gereedschap, dus moeten deze regelmatig geslepen worden. Ook voor het slijpen van uw gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres. Het gereedschap kan bij ons gebracht worden of op de routedagen bij u worden afgehaald. Wij zorgen er voor dat uw gereedschappen weer in originele staat worden gebracht. Voor meer informatie over onze slijpservice kunt u hier een kijkje nemen.

 

Wij zullen altijd in goed overleg met u een reparatie- of onderhoudsklus uitvoeren. Zo komt u niet voor ongewenste verassingen te staan en weet u van tevoren waar u aan toe bent. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u gebruikmaken van onze reparatie- en onderhoudsservice? Dan kunt u ons bezoeken in onze winkel of contact opnemen via 0545-221297, info@tech25.nl of via onze sociaal media kanalen.