Gratis bezorgd

Vanaf een bestelling van € 100,-

Snelle levering

Vandaag besteld is snel in huis!

Ruim 150.000 Producten

Vrijwel alles standaard op voorraad

A Merken

Tech25 is leverancier van diverse A-merken!

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen, een landbouwmechanisatiebedrijf dat in 1956 opgericht is. Geelink is een familiebedrijf waar het sociale aspect van ondernemen hoog in het vaandel staat. Geelink Haaksbergen levert al meer dan 60 jaar aan de agrarische sector, bouw en industrie. Geelink Haaksbergen, en dus Tech25, spreken de taal van deze vakmensen. Door de jaren heen heeft het bedrijf een zeer uitgebreid assortiment opgebouwd, waarin verscheidene kwalitatief goede merken voorkomen. In het uitgebreide assortiment van Tech25 vindt u altijd het merkproduct dat bij uw persoonlijke voorkeuren past.

Ook prijstechnische alternatieven in het assortiment

Naast de vele A-merken heeft Tech25 ook prijstechnische alternatieven in het assortiment. De webwinkel bestaat momenteel uit zo’n 150.000 artikelen, verdeeld over acht hoofdcategorieën en circa 100 subcategorieën. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaand product van een A-merk of wenst u toch liever een alternatief tegen een scherpe prijs? Bij Tech25 kunt u voor elke portemonnee een geschikt item vinden!

Tech25.nl is uw online totaalleverancier!

Tech25 is mede door haar uitgebreide assortiment uitgegroeid tot een totaalleverancier in verschillende sectoren. Vanuit diverse magazijnen, verspreid over Nederland, levert Tech25 het grootste assortiment voor de complete:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeentes, kwekerijen, en tuinders
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp-ers, timmerfabrieken, afbouw bedrijven
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buiten lui, doe-het-zelvers en klussers
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, café en restaurants