Tuinmachines

De juiste machines of gereedschap om tuinen en parken praktisch, snel en kostenefficiënt te onderhouden? Met ons ruime assortiment park- en tuinmachines is geen enkele klus of oppervlakte te veel.

Tuinmachines

Tech25 is al ruim 60 jaar dé specialist in professionele tuinmachines van kwaliteitsmerken zoals Husqvarna, Stihl, Stiga, Honda en Viking. Wij voorzien u dan ook graag van alle soorten bosmaaiers, houtklovers, elektrische heggenscharen en andere professionele tuin- en parkmachines.

Tuinmachines van professionele kwaliteit

Als specialist in tuin en park staan wij erom bekend betrouwbare machines te leveren aan professionals. Zo voorzien we gemeenten, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven van de beste merken tuinmachines. Naast levering verzorgen we tevens reparaties, keuringen en onderhoud.

Krachtige grasmaaiers voor elke klus

Onze benzine grasmaaiers bieden een geweldige bewegingsvrijheid, omdat u geen last heeft van een snoer. De benzine grasmaaiers hebben ook een stuk meer power vanwege de sterke motor. Dat maakt een grasmaaier op benzine ideaal voor het zware geschut, perfect voor hoveniersbedrijven en groenvoorziening. Onze elektrische grasmaaiers zijn een goede keuze als het te maaien oppervlak klein tot middelgroot is. Ideaal voor kleinschalig onderhoud. Deze machines starten snel, vergen minder onderhoud en zijn bovendien lichter van gewicht dan de robuuste benzine grasmaaiers.

Efficiënt werken met onze bladblazers

Onze bladblazers komen in verschillende vormen en aandrijvingen. Voor grotere tuinen en gazons is de beste keuze een benzine bladblazer of elektrische bladblazer. Deze bieden u de mogelijkheid zo lang door te gaan als nodig is om de klus te klaren en hebben meer vermogen. Met een aantal bladblazers in onze shop kunt u meer dan blazen alleen. Deze modellen werken namelijk ook als bladzuiger. Bladzuigers worden geleverd met een grote opvangzak voor het opgezogen blad. Tenslotte kunt u kiezen voor een accu bladblazer als u geen last wilt hebben van een snoer. Een bladblazer op accu is vooral geschikt voor de kleinere oppervlakten.

Al 60 jaar tuinbouwmachines voor professionals

Voor gemeenten, hoveniers en groenvoorziening is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van sterke park- en tuinmachines. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw machines voor tuin en park. Alle machines hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen