Vorken Rieken en Hakken

Vorken en rieken zijn handige hulpmiddelen wanneer u zware, losse materialen wilt verplaatsen. In het ruime assortiment van Tech25 vindt u gegarandeerd vorken en rieken die geschikt zijn voor uw werkzaamheden.

Vorken zijn ideaal voor losse materialen

Tech 25 heeft vele soorten vorken in haar assortiment. Te beginnen bij de aardappelvork, deze vork heeft 9 tanden wat hem uitermate geschikt maakt voor het optillen van losse materialen zoals kleine aardappelen. De vork is voorzien van een D-greep, de D-greep zorgt er voor dat de vork met inhoud eenvoudiger te tillen is. De onderkant van de aardappelvork is stomp, zodat deze de aardappelen niet beschadigt of aan de vork blijven steken. Indien gewenst kunt u bij ons ook los een aardappelvork aanschaffen, en los een steel. Hierdoor kunt u zelf uw gewenste vork samenstellen. De bietenvork is een vork met 6 tanden wat deze geschikt maakt voor het verplaatsen van grotere producten zoals bieten. De vork in ons assortiment is voorzien van een 95cm lange steel en een D-greep. Naast de bieten en aardappelvork vindt u in ons assortiment ook nog verschillende handvorken, hooivorken, maisvorken, paardenvijgvorken, spitvorken en stalvorken.

Riek is ideaal voor compostverwerking

Een riek kan zowel in de stal als op het veld gebruikt worden. Het aantal tanden is belangrijk, de tanden mogen niet te ver van elkaar staan omdat anders te veel opgeraapt materiaal er doorheen valt. Maar er mogen ook niet te veel tanden zijn omdat anders te zware lasten worden getild. Met de riek kunt u zowel scheppen als steken. De tuinbouwer gebruikt het bij bijvoorbeeld het verwerken van compost.

Hakken om onkruid geheel te verwijderen

Een hak wordt vooral gebruikt in harde grondsoorten om onkruid met wortel en al te verwijderen. Een uitgesmede hak slijpt zichzelf. Doordat de smid het blad in een wigvorm heeft geslagen, slijpt het bij elke bewerking in de grond een heel klein deel van het snijblad weg, waardoor een scherpe snede ontstaat.

Uw Vorken rieken en hakken kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw vork, riek of hak en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze vorken, rieken of hakken of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen