Onkruidbestrijding

De juiste onkruidbestrijdingsmiddelen om uw gazon te onderhouden? Met ons assortiment onkruidbestrijdings mogelijkheden verwijdert u eenvoudig en snel onkruid.

Onkruidbestrijding

De juiste onkruidbestrijdingsmiddelen om uw gazon te onderhouden? Met ons assortiment onkruidbestrijdings mogelijkheden verwijdert u eenvoudig en snel onkruid. Wij voorzien u graag van alle soorten onkruidbestrijdingsmiddelen en toebehoren.

Onkruidbestrijdingsmiddelen: in verschillende soorten

Als specialist in tuin en park staan wij erom bekend betrouwbare onkruidbestrijdingsmiddelen te leveren aan professionals en particulier. In ons assortiment vindt u middelen in poedervorm, vloeibare middelen en apparaten die effectief onkruid kunnen wegbranden.

Drukspuiten: doelgericht werken

In het assortiment drukspuiten vindt u drukspuiten in verschillende formaten. Met drukspuiten kunt u water of bestrijdingsmiddelen goed op oppervlakken spuiten. Zo hebben wij handspuiten voor het “kleine werk”, en grote spuitbussen met inhoud van 5 liter voor het grote werk.

Onkruidborstels: effectief en milieuvriendelijk

Onkruidborstelmachines zijn krachtige machines waarmee eenvoudig grote oppervlakken onkruid bestreden kan worden. De zes roterende borstels zorgen ervoor dat uw terras in een handomdraai onkruidvrij gemaakt wordt.  

Al 60 jaar tuinbouwmachines voor professionals

Voor gemeenten, hoveniers en groenvoorziening is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van sterke park- en tuinmachines. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw onkruidbestrijding voor tuin en park. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen