Tuin & park

Tech25 is dé webshop voor gemeenten, hoveniers en de groenvoorziening

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar gereedschap aan de gemeenten, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven. Wij zijn trots en dankbaar dat steeds meer mensen de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Specialist voor de groensector

Tech25 is de specialist op het gebied van toelevering van de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw tuin en park machines en gereedschappen. Maar ook alle afrasteringsmaterialen zoals palen, draad en gaas. Niet alleen steel gereedschappen, maar ook snoei en stratenmakersgereedschappen van alle bekende merken. Natuurlijk ontbreken de onderhoudsmiddelen zoals technische sprays, oliën en vetten niet. Dus alles voor gemeenten, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven. Van tuinman tot stratenmaker en van bosbouwer tot kweker. Iedereen vindt zijn tuin en park machines en gereedschappen op Tech25.

Ook goed gereedschap heeft onderhoud nodig. Natuurlijk verzorgen we ook uw reparaties, keuringen en onderhoud. Van alle bekende merken zoals als Husqvarna, Stihl, Stiga, Honda en Viking. Het is ook niet zo vreemd dat ondernemers hoge eisen stellen aan hun leveranciers van ijzerwaren en verbruiksmaterialen. Zelf zijn ze de hele dag bezig om topproducten af te leveren. Of u nu in de landbouw, bouw en industrie of recreatie actief bent, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs.

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen