Trampolines

In de webshop van Tech25 vindt u verschillende soorten trampolines. Zo hebben wij trampolines die in de grond bewerkt kan worden, rechthoekige trampolines, ronde trampolines, trampolines speciaal gemaakt voor fitness activiteiten en toebehoren voor de trampoline.

Trampolines

In de webshop van Tech25 vindt u verschillende soorten trampolines. Zo hebben wij trampolines die in de grond bewerkt kan worden, rechthoekige trampolines, ronde trampolines, trampolines speciaal gemaakt voor fitness activiteiten en toebehoren voor de trampoline.

Verschillende vormen trampolines

In ons assortiment vindt u trampolines die verschillende vormen hebben. De meest veilige vorm is een ronde trampoline, Deze trampoline heeft een gelijkmatige spanning en er kan eenvoudig in het midden van de trampoline gesprongen worden. Een nadeel van de ronde trampoline is dat deze meer ruimte in beslag neemt dan een rechthoekige trampoline.

Inground trampoline

Het is ook mogelijk de trampoline in de grond te verwerken, kijk hiervoor bij ons assortiment inground trampolines. De inground trampolines kunnen ingegraven worden, hiermee zorgt u ervoor dat de algemene veiligheid verhoogd wordt. Hij staat laag aan de grond, waardoor op en afstappen eenvoudiger is. Daarnaast valt de trampoline niet op, en staat hij niet in het zicht.

Mini fitness trampoline

De fitness trampoline is een mini trampoline, met of zonder beugel beschikbaar. De fitness trampoline is ideaal als u snel al uw spieren wilt trainen, een half uur per dag is voldoende om veel calorieën te verbranden.  

Trampoline accessoires

Met de accessoires voor uw trampoline van Tech25 verhoogd u de veiligheid en zorgt u ervoor dat de trampoline langer meegaat. Een beschermhoes beschermt de trampoline voor het weer. Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat er niet naast de trampoline gesprongen wordt. Ook is het mogelijk een trapje aan te schaffen om er eenvoudiger op en af te stappen.

Bounce met een Bounce Board van Avyna

Het Avyna Bounce Board voor op de trampoline is een super leuke manier om het trampoline springen een extra dimensie te geven! Met een Bounce board kun je alle snowboard en wakeboard moves veilig oefenen! Dit spring fun bounceboard is ideaal voor het uitoefenen van snowboard, wakeboard bewegingen op een trampoline. Het Avyna Bounce Board is vervaardigd uit sterk closed cell schuimrubber welke flexibel is en een groot schok absorbtie vermogen heeft. Dit is het enige board dat uw trampoline niet zal beschadigen. Het bounce board is tevens super licht en buigzaam.
Het bounce board is duurzaam en is voor het oefenen van snow, wake, kite en skate moves.
Kan ook op watertrampolines gebruikt worden.

10 jaar garantie op Avyna Pro-Line trampolines

Daar waar de levensduur van een doorsnee trampoline slechts 2 jaar is, geeft Avyna je standaard 10 jaar garantie op de PRO-LINE trampolines. Dat maakt dat Avyna tot de exclusieve top van veilige speeltoestellen behoort. Kwaliteit was niet altijd voor iedereen gemakkelijk te herkennen, maar dat is vanaf nu veranderd. De unieke nieuwe antracietgrijze trampolineranden zijn speciaal door Avyna in eigen fabrieken ontwikkeld en passen bijvoorbeeld perfect bij je tuinmeubelset. Kwaliteit en design gaan vanaf nu mooi samen.

Uw trampoline kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw trampoline en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze trampoline of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

 

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen