Speelgoed

Tech25 is de webshop voor iedereen

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar aan de miniaturen en buitenspeelgoed. Wij zijn trots en dankbaar dat campings, kinder- en speelboerderijen en natuurlijk de jongsten onder ons de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Buitenspeelgoed voor kleine en grote kinderen, van trampoline tot voetbalgoals, van traptrekker tot skelter je bestelt het online bi tech25.nl. Kortom: het leukste buitenspeelgoed voor jong en oud. Natuurlijk het gehele miniaturen assortiment van Siku, Bruder enz. Bijzonder leuk speelgoed voor alle seizoenen, dat aanzet tot actie.

Tech 25 levert uitsluitend A-merken en kwaliteit. Campings, kinder- en speelboerderijen stellen hoge eisen aan hun speelgoed en leveranciers. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs. Hier profiteert u als particulier natuurlijk van mee.

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen