Kleding PBM

Tech25 de webshop voor uw persoonlijke beschermingsmiddelen

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar aan de agrarische sector, bouw en industrie. Wij zijn trots en dankbaar dat steeds meer mensen de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Tech25 levert een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). U vindt bij tech25 aan een ruime keus in werkkleding, veiligheidsschoenen en –handschoenen. Maar ook hoofdbescherming, oogbescherming, gelaatsbescherming, gehoorbescherming, ademhalingsbescherming en valbeveiliging. Natuurlijk ontbreken gebods- en verbodspictogrammen niet in ons assortiment.

Met uitsluitend A-merken zijn wij ervan overtuigd dat we voor iedere bedrijfstak een passende oplossing kunnen bieden met voor elk bedrijf haar eigen unieke uitstraling, al dan niet voorzien van een eigen bedrijfslogo. Ook voor het borduren en bedrukken kunt u bij ons terecht.

Het is niet zo vreemd dat ondernemers veel hoge eisen stellen aan hun leveranciers. Zelf zijn ze de hele dag bezig om topproducten af te leveren. Of u nu in de landbouw, bouw en industrie of recreatie actief zijn de kwaliteit en veiligheid staan voorop. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs. Van regenkleding tot korte broek, van winteroverall tot zonnebril. En van hoofdlamp voor het werken in kelders tot valbeveiliging voor werken op hoogte. Tech25 heeft het Veilig en voordelig

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen