Besproeiingstechniek

Tegenwoordig maakt de techniek het eenvoudiger uw tuin continu en gecontroleerd van water te voorzien. In het assortiment van Tech25 vindt u alle technische mogelijkheden die ervoor zorgen dat het door u gewenste oppervlak effectief besproeit wordt.

Besproeiingstechniek

Tegenwoordig maakt de techniek het eenvoudiger uw tuin continu en gecontroleerd van water te voorzien. Met verschillende besproeiingscomputers en timers kunt u zelf het moment bepalen wanneer u tuin besproeid wordt. Afhankelijk van het type computer kunt u de tijd en intensiteit instellen. Gardena biedt ook ook toebehoren aan, die aan te sluiten zijn op de computers. Dit kunnen bijvoorbeeld ondergrondse tuinslangen zijn, maar ook voor uw plantenbakken zijn slangen te verkrijgen. Handig voor als u een paar dagen weg bent bijvoorbeeld.

Vochtsensoren helpen u minder water te verspillen

Met een vochtsensor wordt er bij automatische besproeiing rekening gehouden met neerslag. Er zal niet besproeid worden als het regent en als het tijdens het besproeien begint te regenen, zal deze stoppen met sproeien. De regensensor is eenvoudig in de grond te prikken.

Uw besproeiingstechniek kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw besproeiingstechniek en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze besproeiingstechniek of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen