Installatietechniek

Tech25 is dé webshop voor installatietechniek

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar gereedschap en ijzerwaren aan de installatiesector. Wij zijn trots en dankbaar dat steeds meer mensen de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Tech25 levert een totaalpakket voor installatietechniek. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw installatie en afvoer-materialen, pompen, afsluiters, luchtleiding benodigdheden, perslucht appendages, elektra kabels en stekkers. Kortom alles voor werkplaats, technische dienst, bouwplaats, en garage. Van loodgieter tot koelmonteur en van elektromonteur tot beregeningstechniek. Iedereen vindt zijn installatiematerialen op Tech25.

Het is niet zo vreemd dat ondernemers hoge eisen stellen aan leveranciers van installatiematerialen. Zelf zijn ze de hele dag bezig om topproducten af te leveren. Of u nu in de landbouw, bouw en industrie of recreatie actief zijn, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs.

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:
Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen