Gereedschap

Tech25 is dé webshop voor uw gereedschap

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar gereedschap aan de agrarische sector, bouw en industrie. Wij zijn trots en dankbaar dat steeds meer mensen de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Tech25 levert een totaalpakket gereedschappen, dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw gereedschappen en onderhoudsmiddelen. Dus alles voor werkplaats, technisch dienst, bouwplaats en garage.

Tech25 biedt een ruim assortiment elektrisch gereedschap van alle bekende A merken en de daarbij behorende accessoires en toebehoren, maar ook voor alle handgereedschappen en technische gassen bent u hier aan het juiste adres. Van timmerman tot tegelzetter en van lasser tot automonteur, iedereen vindt zijn gereedschap op de webite van Tech25.

Ook gereedschap heeft onderhoud nodig. Wij verzorgen ook reparaties, keuringen en onderhoud. Het is niet zo vreemd dat ondernemers hoge eisen stellen aan hun leveranciers. Zelf bent u de hele dag bezig om topproducten af te leveren.  

Tech25

Tech25 is úw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen