Facilitair

Tech25 is dé webshop voor uw facilitaire benodigdheden

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar facilitaire benodigdheden aan de agrarische sector, bouw en industrie. Wij zijn trots en dankbaar dat steeds meer mensen de weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl

Tech25 levert een totaalpakket aan facilitaire benodigdheden. Het gemak van ‘’one stop shopping’’ staat hier voorop. Dus ook alles voor kantine, keuken, kantoor en magazijn kunt u vinden in onze webshop. Daarnaast vindt u bij tech25 een ruime keus in schoonmaak benodigdheden, schoonmaakmiddelen en kantoorbenodigdheden.

Niet alleen de inrichting binnen, maar ook de inrichting buiten uw kantoor of magazijn behoeft de nodige aandacht. Denk aan bewegwijzering, buitenmeubilair en/of fietsenstalling op uw terrein. Tech25 heeft een breed assortiment op het gebied van terreininrichting.

Met dit aanvullende assortiment zijn wij ervan overtuigd, dat we voor iedere bedrijfstak een passende oplossing kunnen bieden met betrekking tot facilitaire benodigdheden. Het gemak van one stop shopping staat hier voorop. Van kopieerpapier tot vaatwastablet u kunt het op één adres bestellen. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs.  

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:
Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen