Bouw en industrie

Tech25 is dé webshop voor Bouw en industrie

Tech25 is de webwinkel van Geelink Haaksbergen. Geelink levert al meer dan 60 jaar gereedschap aan de bouw en industrie. Wij zijn trots en dankbaar dat steeds meer mensen de nog weg naar ons weten te vinden. En vooral nu naar onze digitale shop Tech25.nl Tech25 levert een totaalpakket voor bouw en industrie.

Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons niet alleen terecht voor al uw ijzerwaren maar ook voor bevestigingsmaterialen, lagersv-snaren, afdichtingenonderhoudsmiddelen zoals verf en technische sprays, oliën en vetten zijn in een breed pakket leverbaar. Dus alles voor werkplaats, technisch dienst, bouwplaats, en garage. Van timmerman tot tegelzetter en van lasser tot automonteur. Iedereen vindt zijn ijzerwaren en verbruiksmaterialen op Tech25.

Het is dan ook niet zo vreemd dat ondernemers veel hogere eisen gaan stellen aan hun leveranciers van ijzerwaren en verbruiksmaterialen. Zelf zijn ze de hele dag bezig om topproducten af te leveren. Of u nu in de landbouw, bouw en industrie of recreatie actief zijn, kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Tech25 speelt hierop in met het grootste assortiment, betrouwbare service en een concurrerende prijs.

Tech25

Tech25 is uw online totaalleverancier. Vanuit diverse magazijnen verspreid over Nederland leveren wij het grootste assortiment voor de:

Groen industrie: Agrarische sector, hoveniers, GWW, gemeenten, kwekerijen, en tuinders.
Industrie: Metaalbedrijven, werkplaatsen, productiebedrijven.
Bouw: Bouw / aannemersbedrijven, zzp'ers, timmerfabrieken, afbouwbedrijven.
Installatietechniek: Installatiebedrijven, waterinstallatie en zwembadbouwers.
Particulieren: Hobbyboeren, burgers en buitenlui, doe-het-zelvers en klussers.
Recreatie: Campings, kinder- en speelboerderijen, cafe restaurants.

 

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen