Varkens

Varkens

Een goede huisvesting van varkens heeft een positief effect op hun gezondheid en welzijn. Dit zorgt op zijn beurt voor een hoger rendement van jouw varkenshouderij. Tech25 heeft een breed assortiment aan stalbenodigdheden, die er samen voor zorgen dat de dieren zo optimaal mogelijk gehouden kunnen worden. Zo vindt u bij ons onder andere verschillende dwangmiddelen, veterinair gereedschap, voerbakken, drinkwatervoorziening en mineralen.

Dwangmiddelen

Om uw varkens in bedwang te houden en te zorgen dat deze geen onwenselijk gedrag gaat vertonen kunnen dwangmiddelen gebruikt worden. Dwangmiddelen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld zeug banden en veedrijvers.

Veterinair gereedschap

Op de website van Tech25 vindt u veterinair gereedschap voor de professional. Daarbij moet u denken aan gereedschappen voor veeartsen, dierenartsen en dierenklinieken. In ons assortiment vindt u staartcoupeerder, paragon ringen, paragontang en castreermesjes.

Voerbakken

Voerbakken voor varkens en ander pluimvee zijn er in verschillende materiaalsoorten en maten. De voerbakken in ons assortiment zijn gemaakt van verzinkt materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen