Elektra

Uw voertuig gebruikt u meer verlichting dan u in eerste instantie zult denken. Naast wegverlichting heeft u bijvoorbeeld ook dashboardverlichting en kentekenverlichting. Wanneer uw lamp defect is kunt u bij ons gegarandeerd het juiste lampje vinden om dit defect te verhelpen. Het assortiment van Tech25 is ruim en scherp geprijsd

Verschillende soorten verlichting 

Uw voertuig gebruikt u meer verlichting dan u in eerste instantie zult denken. Naast wegverlichting heeft u bijvoorbeeld ook dashboardverlichting en kentekenverlichting. Wanneer uw lamp defect is kunt u bij ons gegarandeerd het juiste lampje vinden om dit defect te verhelpen. Het assortiment van Tech25 is ruim en scherp geprijsd.

Interieurverlichting

Het kan vervelend zijn als uw interieurverlichting niet meer naar behoren werkt. Het vervangen van interieurverlichting is eenvoudig en kan vaak zelf gedaan worden. In ons assortiment vindt u verschillende lampen waarmee u snel en eenvoudig de binnenverlichting van de auto weer laat functioneren.

Koplampen

Binnen ons assortiment autoverlichting vindt u onder andere koplampen met een langere lichtkegel, met tot 35 meter ruimer zicht op de weg. Ook kunt u kiezen voor een koplamp met witter licht of een blauwe gloed. Onze koplampen hebben een lange levensduur en zijn eenvoudig zelf in de auto te bevestigen.
Het is prettig om altijd een extra lamp van het juiste type op voorraad te hebben voor het geval deze onderweg uitvalt. Naast de standaard verlichting bieden we ook extra heldere lampen die tot 60% meer licht afgeven.

Uw verlichting kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw verlichting en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze verlichting of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen