Dierherkenning

Dierherkenning

Vee moet geregistreerd zijn, daarom wordt iedere geit na de geboorte geoormerkt. Dit kan met behulp van een oormerk tang.

U moet runderen, varkens, schapen, geiten, paardachtigen en pluimvee registreren. Ook als u deze dieren als hobby houdt. Ze krijgen bijvoorbeeld een (oormerk of chip. Pluimvee en broedeieren hoeft u alleen te registreren als u het bedrijfsmatig houdt. De geregistreerde gegevens worden bij bepaalde diersoorten ook gebruikt voor controle op subsidieaanvragen en naleving van de mestwetgeving (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, z.j.).

Tech25 heeft een breed assortiment als het gaat om dier markering. Zo kunt u bij ons ook terecht voor markeringsspray, stiften en inkt.

Uw dierherkenning product kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw dierherkenning product voor geit en/of schaap en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze dierherkenning product of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen