Schaap en geit

Schaap en geit

Tech25 is de juiste adres wanneer u opzoek bent naar producten voor schaap en geit. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere speenemmers, drinkwatervoorziening, melkwinning en dwangmiddelen.

Speenemmers met kruisopening

Speen ten behoeve van de speenemmer of drinkemmer voor het verstrekken van melk en overige vloeibare voedingsmiddelen aan schapen en/of geiten. De speen is voorzien van een kruis opening; een opening die pas open gaat en melk geeft als het kalf begint te zuigen of kauwen op de speen. Ook wanneer de speen naar links of rechts wordt bewogen zal de speen gesloten blijven.

Melkwinning altijd en overal

Onze Mini Melkers zijn ideaal voor het melken van een kleine veestapel of zieke dieren die apart gehouden worden. Tevens uitermate geschikt voor het melken tijdens shows en evenementen. De Mini Melker zijn effectieve en betrouwbare melkmachines, opgebouwd uit een solide frame. In ons assortiment hebben wij verschillende modellen Mini Melker.

Dwangmiddelen

Om uw schaap of geit in bedwang te houden en te zorgen dat deze geen onwenselijk gedrag gaat vertonen kunnen dwangmiddelen gebruikt worden. Dwangmiddelen kunnen bestaan uit onder andere halsriemen, halsters en vangstok.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen