Zwepen

In het assortiment van Tech25 vindt u zwepen in alle soorten en maten. Onze zwepen zijn verdeeld in de categorieën dressuurzwepen, longeerzwepen, rijzweep paarden en springzwepen.

Zwepen 

In het assortiment van Tech25 vindt u zwepen in alle soorten en maten. Onze zwepen zijn verdeeld in de categorieën dressuurzwepen, longeerzwepen, rijzweep paarden en springzwepen. Iedere zweep heeft zijn eigen functie. Zwepen kunnen gebruikt worden als ondersteuning van de hulpen en corrigerend.

Dressuurzwepen zijn licht en eenvoudig te hanteren

Dressuurzwepen zijn licht van gewicht en liggen makkelijk in de hand. Dressuurzwepen zijn toegestaan met dressuurwedstrijden in de klasse B en L. Vanaf de M dressuur is deze niet meer toegestaan. Deze zwepen mogen maximaal 110 centimeter lang zijn. Er zijn ook langere dressuurzwepen in ons assortiment te vinden, deze zijn echter niet toegestaan tijdens wedstrijden maar fijn in gebruik tijdens de africhting.

Longeerzwepen zijn er in verschillende lengtematen

Longeerzwepen zijn erg lange zwepen met een slag eraan. Deze zwepen worden gebruikt om het paard te ondersteunen tijdens het longeren. De lengte van de zweep is langer aangezien je verder weg van je paard staan. De stok is ongeveer 80 tot 90 cm met een slag van 90 tot 100 cm. De zweep wordt gebruikt als een verlengstuk van je arm en vaak als drijvende hulp.

Rijzwepen 

Deze zwepen zijn verkrijgbaar vanaf 80 cm tot 90 cm. Daarnaast voor extra gemak is deze zweep voorzien van een lusje welke je om je pols kan doen. Hierdoor verliest u uw zweep niet zo snel.

Springzwepen zijn extra kort

zijn extra korte zwepen. Deze springzwepen mogen voor het gebruik op wedstrijd een maximale lengte van 75 centimeter hebben.  Springzwepen zijn vaak voorzien van een flapje of lusje aan het uiteinde van de zweep.

Uw zweep kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw zweep en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze ongediertebestrijding of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen