Scheermachine en toebehoren

Tech25 heeft verschillende scheermachines in het assortiment. Wij hebben scheermachines voor ieder budget. Wij hebben scheermachines op accu en netstroom. Scheren gebeurt bij paarden wanneer de vacht in het najaar begint te groeien en soms nog een keer halverwege de winter.

Scheermachine en toebehoren

Tech25 heeft verschillende scheermachines in het assortiment. Wij hebben scheermachines voor ieder budget. Wij hebben scheermachines op accu en netstroom. Scheren gebeurt bij paarden wanneer de vacht in het najaar begint te groeien en soms nog een keer halverwege de winter. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee de vacht groeit.

Tijdens het scheren moet de scheermachine regelmatig geolied worden. Zo slijten de scheermessen minder snel, raakt de machine niet oververhit en loopt het scheerapparaat niet vast. Naast oliën moet u de scheermachine ook regelmatig laten slijpen, voor het behoud van de messen en de kwaliteit van het scheerresultaat.

Na het scheren moet u er rekening mee houden dat het geschoren dier veel eerder last heeft van koude temperaturen of regen en wind. Runderen blijven in de winter op stal, voor schapen en paarden is dit niet vanzelfsprekend. Je kunt paarden warm houden met een van onze winterdekens. Qua voermanagement is het van belang dat je meer ruwvoer of krachtvoer geeft. Het dier heeft meer energie nodig om zijn lichaam op temperatuur te krijgen en te houden.

Uw scheermachine kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw scheermachine en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze scheermachine of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen