Paardenverzorging

Veel paarden vinden het fijn om lekker gewassen te worden. Tech25 heeft verschillende poetsspullen in het assortiment. Ook voor kant-en-klare koffers kunt u bij ons terecht.

Paardenverzorging

Paardenverzorging is erg belangrijk, het wassen en poetsen van paarden wordt niet alleen gedaan voor het mooie uiterlijk. Zo is het ook belangrijk ter voorkoming van wondjes en schaafplekken op plaatsen waar het zadel geplaatst wordt. Het verzorgen van uw paard is daarnaast ook goed voor de bloedsomloop van het dier, het werkt als een soort massage. Veel paarden vinden het fijn om lekker gewassen te worden. Tech25 heeft verschillende poetsspullen in het assortiment. Ook voor kant-en-klare koffers kunt u bij ons terecht.

Leerverzorging producten

Wanneer u uw zadel regelmatig gebruikt, zal deze minstens een keer per maand goed schoongemaakt en verzorgd worden. Bij zeer intensief gebruik, of wanneer u vaak buiten rijdt, zal dit vaker moeten. Goed onderhoud aan uw zadel verlengt de levensduur. Ledervet moet goed ingesmeerd worden met een zachte doek of sponsje. goed inwrijven geeft een beter resultaat dan dik insmeren. Olie trekt sneller in dan vet en moet vaker aangebracht worden. Olie zorgt er wel voor dat het leer soepel blijft en is daarom zeer geschikt voor singelstoten en beugelriemen.

Borstels en kammen

Om uw paard te borstelen kunt u gebruik maken van verschillende soorten borstels, zo zijn er rosborstels, harde en zachte borstels. Rosborstels worden vaak als eerst gebruikt, deze wordt gebruikt om de haren los te halen en hardnekkig vuil te verwijderen. De rosborstel is alleen geschikt op de zachte delen van uw paard, dus niet op zijn benen of hoofd. Voor de tweede stap wordt gebruik gemaakt van een harde borstel. Een harde borstel zorgt ervoor dat al het vuil, dat is losgemaakt met de rosborstel, uitgekamd wordt. Met een harde borstel borstelt u met de haarrichting mee, dit in tegenstelling tot de rosborstel. De derde en laatste stap is het laatst overgebleven vuil wegborstelen. Dit gebeurd met een zacht borstel, hiermee kunt u ook de benen en het hoofd van uw paard zachtjes borstelen.

Uw paard verzorging product kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw paard verzorging product en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze paard verzorging product of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen