Dekens

Bij Tech25 vindt u verschillende dekens voor uw paard, zo hebben wij vliegendekens, thermodekens en fleecedekens.

Paardendekens

Bij Tech25 vindt u verschillende dekens voor uw paard, zo hebben wij vliegendekens, thermodekens en fleecedekens.

Vliegendekens voor paarden

Vliegendekens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er dekens verkrijgbaar met een bijbehorend halsstuk. Doordat deze dekens een groter oppervlak van het paard bedekken, bieden deze dekens het paard optimale bescherming tegen vliegen. Naast deze vliegendekens met bijbehorend halsstuk, heeft Tech25 ook nog vliegendekens in normale dekenvorm. Deze dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Fleecedeken voor paarden

Wanneer u flink met uw paard of pony heeft getraind en deze bezweet is geraakt, is het van belang dat hij of zij geen kou vat. Dit kan voorkomen worden door tijdens het uitstappen een uitrijdeken te gebruiken. Wanneer je paard is afgezadeld en u het uitrijdeken eraf haalt legt u vervolgens het zweetdeken erop. Deze zijn speciaal ontwikkeld om het zweet op te nemen en af te voeren, maar daarbij het paard toch warm te houden.

Winterdeken voor paarden

Het is belangrijk dat uw paard goed beschermd is tegen de kou in de winter. Daarom hebben wij van ieder dekenmerk verschillende diktes. Een warmbloed paard heeft over het algemeen eerder last van de kou dan een koudbloed paard zoals een Fries. Wanneer het echt koud gaat worden en de temperatuur daalt onder het vriespunt, kun je het beste overstappen op de echt dikke winterdekens. Zeker wanneer uw paard is geschoren is het van belang dat deze het niet koud krijgt.

Uw paardendeken kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw paardendeken en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze paardendeken of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen