Paard en ruiter

Paard en ruiter

Tech25 is de juiste adres wanneer u opzoek bent naar producten voor paard en ruiter. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere zwepen, paardenverzorging, zadels en ruiterkleding.

Paardenverzorging

Paardenverzorging is erg belangrijk, het wassen en poetsen van paarden wordt niet alleen gedaan voor het mooie uiterlijk. Zo is het ook belangrijk ter voorkoming van wondjes en schaafplekken. Het verzorgen van uw paard is daarnaast ook goed voor de bloedsomloop van het dier, het werkt als een soort massage. Veel paarden vinden het fijn om lekker gewassen te worden. Tech25 heeft verschillende poetsspullen in het assortiment. Ook voor kant-en-klare koffers kunt u bij ons terecht.

Zadels

Bent u opzoek naar een zadel voor uw paard en pony? Tech25 heeft verschillende zadels en toebehoren in haar assortiment, hier vindt u gegarandeerd waar u naar opzoek bent. Het is belangrijk een zadel aan te schaffen die goed bij uw paard past. Ieder paard heeft een eigen rug breedte, een niet passend zadel kan pijn veroorzaken bij het paard.

Ruiterkleding

Als ruiter heeft u een goede outfit nodig. Deze outfit bestaat uit een rijbroek, rijlaarzen, handschoenen en sokken. De rijbroek mag niet knellen bij de knieën of rimpelen op het zitvlak. Rijlaarzen of schoenen met chaps moeten goed zitten en hebben een gladde zool en hak. Door de hak schuif je niet door de stijgbeugel heen. In deze laarzen of schoenen met chaps heeft u lange, goed passende sokken aan. Handschoenen beschermen je handen tegen weersinvloeden en voorkomen dat de teugels door je handen heen glijden.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen