Muizen en ratten

Heeft u last van muizen of ratten? Met de muizen en rattenvallen in het assortiment van Tech25 vindt u inloop en klapvallen. Inloopvallen dood het beestje meteen terwijl de inloopval zorgt dat de muis of rat geen kant op kan wanneer deze is toegetreden tot de val.

Muizen en ratten bestrijden

Muizen en ratten kunnen ongevraagd in uw huis rondlopen, knagen aan uw eten en laten keutels en urine achter in uw huis. Ook kunnen muizen en ratten vervelende ziektes bij zich dragen en overbrengen, hier kunt u flink last van hebben. Ratten en muizen zijn kleine knaagdieren maar kunnen voor veel angst en vervelende situaties zorgen bij mensen.

Rattenvallen

Rattenvallen zijn zeer effectief om ratten te bestrijden. In ons assortiment vindt u verschillende soorten rattenvallen, zo kunt u bij Tech25 terecht voor klapvallen en inloopvallen. Bij een inloopval blijft de rat leven en kunt u deze later weer uitzetten. Wanneer u de rat uitzet zorg er dan voor dat dit ver van uw en andere huizen doet. Een klapval dood de rat vrijwel meteen. Het kan een aantal dagen duren voordat u de rat eindelijk vangt. In het begin zal de rat de val ontwijken maar uiteindelijk worden deze dieren nieuwsgierig en gaan ze op onderzoek uit.

Diervriendelijke val

Een diervriendelijke is een val waar de muizen of ratten meer ruimte hebben zodat ze niet snel van de stress dood gaan. In sommige vallen kunnen meerdere muizen of ratten tegelijk. Maar controleer de val regelmatig, en wacht niet tot de val helemaal gevuld is. Muizen en ratten kunnen namelijk zeer slecht tegen stress en gaan daar dood aan, dat is niet wat u een diervriendelijke val voor aanschaft.

Uw muizenval kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw muizenval en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze muizenvallen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen