Mollen

Mollen zijn op verschillende manieren te bestrijden, in het assortiment van Tech25 vindt u verschillende manieren die ervoor zorgen dat mollen uw tuin niet meer zullen omploegen. 

Mollenklem

Mollen zijn eigenlijk een hele nuttige dieren, ook al denkt u daar anders over als uw tuin omgeploegd wordt. De mol houdt de grond in uw tuin luchtig en zorgt voor een goede afwatering. Toch kan de mol heel wat ergernissen veroorzaken, want door zijn vele graafwerk beschadigt uw gazon. Mollen graven niet alleen gangen onder uw grasmat, maar ook onder uw bestrating of terras. Het gevolg is dat er flinke verzakkingen kunnen optreden.

Mollen bestrijden

Een zeer doeltreffend middel tegen mollen in uw tuin is de mollenklem. Als u er voor kiest om een mollenklem te gebruiken, dan weet u zeker dat dezelfde mol nooit meer uw tuin zal betreden. Echter bestaat de kans dat zijn territorium overgenomen wordt door een andere mol. De mollenklem is een dieronvriendelijke manier van bestrijden en doodt de mol. Een mollenklem plaatsen vraagt om enige kennis. Het is belangrijk om de mollenklem goed af te stellen. Als een klem niet goed is afgesteld kan het zo zijn dat een mol misschien wel onnodig lang moet lijden.

Mollen diervriendelijk bestrijden

Een andere manier van bestrijding van mollen in uw tuin is de mol vangen in een mollenval. De mollenval is een diervriendelijk manier van mollen bestrijden. U kunt heel simpel checken of er een mol in de mollenkoker zit, want de koker is voorzien van speciale controlegleuven, die aan de bovenkant van de mollenval zijn aangebracht. De mollenkoker is tegenwoordig vervaardigd van kunststof. Aan beiden kanten van de koker zit een klepje, waardoor de mol aan beide kanten naar binnen kan lopen. Dit klepje sluit automatisch achter de mol en wat de mol ook zal proberen, ontsnappen kan hij niet.

Uw mollenklem kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw mollenklem en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze mollenklem of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen