Marters

Steenmarters zijn een beschermde diersoort en mogen niet gedood worden in Nederland, het doden alleen heeft ook niet veel zin omdat het territorium snel opgevuld wordt door een andere marter. Met de anti-marterspray die verkrijgbaar is bij Tech25 kunt u marters effectief bestrijden.

Steenmarters

De steenmarter is een beschermde soort in Nederland dat voor veel overlast kan zorgen. De steenmarter knaagt in leidingen en kabels en is vooral ‘s nachts actief omdat ze overdag last hebben van natuurlijke vijanden. Een marter is te herkennen aan het geluid dat ze produceren en aan de geur van hun uitwerpselen. Het zijn actieve beesten die makkelijk 7 km afleggen en daarom geen vaste slaapplaats hebben. Steenmarters komen vooral in het voorjaar voor

Steenmarters kunnen schade aan uw auto toebrengen

Onder de motorkap kan een steenmarter grote schade veroorzaken aan bedrading. Dit kan tot gevaarlijke situaties en hoge reparatiekosten leiden. Een marter kan bijvoorbeeld uw remkabels aanvreten of uw benzineleiding doorbijten. Gevolgen hiervan kunnen zijn dat uw remmen weigeren of uw auto ineens vermogen verliest en bijkomende reparatiekosten. Er is echter anti-marterspray beschikbaar die onder de motorkap kan worden gespoten. Deze spray ruikt dermate afstotelijk voor steenmarters, dat bij juist gebruik de dieren de auto met rust zullen laten.

Steenmarter bestrijden

Steenmarters zijn een beschermde diersoort en mogen niet gedood worden in Nederland, het doden alleen heeft ook niet veel zin omdat het territorium snel opgevuld wordt door een andere marter. Om deze dieren toch op een juiste manier te verjagen wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van een anti marterspray. De anti marterspray is te gebruiken bij overlast van steenmarters in auto’s en ter voorkoming van marter overlast in woningen.

Uw anti- marterspray kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw anti- marterspray en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze anti- marterspray of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen