kruipende insecten en slakken

Simpel en snel van uw ongedierte af met producten in het assortiment van Tech25. 

Bestrijding van kruipende insecten en slakken

Kruipende insecten en slakken zijn vervelende dieren wanneer ze in grote getalen aanwezig zijn in of rondom uw huis. Gelukkig zijn deze beestjes eenvoudig met de juiste middelen te bestrijden en te verdelgen.

Houtworm bestrijden

Houtworm nestelt zich graag in hout, en kan uw houtproduct ernstig beschadigen maar is ook snel en doelgericht te bestrijden. Ons houtworm bestrijdingsmiddelen is kant-en-klaar en eenvoudig op het oppervlak aan te brengen. Veel ongediertebestrijdingsmiddelen kunnen ook ter voorkoming van ongedierte op het oppervlak ingebracht worden. Perfacs houtwormmiddel is kant-en-klaar en heeft een nawerking van 10 jaar, zo heeft u hier 10 jaar geen omkijken meer naar.

Mieren bestrijden

Mieren bestrijden kan op verschillende manieren, namelijk met een spray, poeder of met lokdoosjes. De meeste mieren bestrijdingsmiddelen zijn ook te gebruiken op andere kleine kruipende insecten zoals zilvervisjes. De spray of poeder is eenvoudig te aan te brengen op het te behandelen oppervlak.

Slakken bestrijden

Slakken zijn vaak ongewenste bezoekers in de tuin. Slakken eten graag de bladeren van planten. Ze eten gaten in de bladeren en kunnen de planten daarmee grote schade toebrengen. In ons assortiment vindt u bestrijdingsmiddelen die u op planten kunt spuiten, deze spray weerhoudt slakken het blad van de ingespoten plant aanvreten. Een milieuvriendelijke oplossing is de slakken borstel, deze borstel is eenvoudig om de plant te buigen waardoor de slak niet omhoog kan klimmen. Er bestaat geen mogelijk preventief slakken te bestrijden, slakken komen vroeg of laat altijd terug.

Uw ongediertebestrijdingsmiddel kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw ongediertebestrijdingsmiddel en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze ongediertebestrijding of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen