Dierenvallen en toebehoren

Tech25 biedt een ruim assortiment diervriendelijke vallen en vangkooien aan. Wij bieden dierenvallen voor het vangen van marters, katten, ratten en vossen. Naast die specifieke kooien hebben wij ook algemene dierenvallen, deze zijn te gebruiken voor verschillende diersoorten.

Dierenvallen en toebehoren

Tech25 biedt een ruim assortiment diervriendelijke vallen en vangkooien aan. Wij bieden dierenvallen voor het vangen van marters, katten, ratten en vossen. Naast die specifieke kooien hebben wij ook algemene dierenvallen, deze zijn te gebruiken voor verschillende diersoorten. Wanneer u een dierenval aanschaft om een bepaald diersoort te vangen, bijvoorbeeld een kat, raden wij u aan een val aan te schaffen die bedoeld is voor de kat.

Vangkooien mogen op grond van artikel 5 Bbsd alleen worden gebruikt in het kader van schadebestrijding.

Rattenkooi als alternatief voor gif

In Nederland is het sinds een paar jaar niet meer toegestaan ratten te bestrijden met gif, een goed werkend alternatief hiervoor is een rattenkooi te gebruiken om ratten te vangen. Wanneer u ratten ziet in uw woonomgeving is het verstandig om meteen te beginnen met de bestrijding hiervan, om het gevaar meteen in de kiem te smoren. Een rat kan in korte tijd een enorme plaag worden omdat ze zich snel voortplanten.

Uw dierenval kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw dierenval en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze dierenval of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen