Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Ongedierte komt in verschillende soorten en maten voor in en rondom het huis. Wanneer dit een beperkt aantal is, kunt u het vaak zelf nog wel oplossen maar wanneer dit structureel terugkomt is het verstandig een bestrijdingsmiddel aan te schaffen. Ongediertebestrijdingsmiddelen zijn er in verschillende soorten, met ieder zijn eigen specialiteit.

Ongediertebestrijdingsmiddelen van de beste merken

Als specialist in tuin en park staan wij erom bekend betrouwbare bestrijdingsmiddelen te leveren aan professionals. Zo voorzien we onder andere gemeenten, hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven van de beste merken bestrijdingsmiddelen. Een bekend merk in ons assortiment is Bayer Garden. Wij bieden u verschillende bestrijdingsmiddelen, zo heeft u bij ons bestrijdingsmiddelen voor onder andere muizen, mollen en marters.

Effectief ongedierte bestrijden

Onze ongediertebestrijdingsmiddelen komen in verschillende vormen. U kunt kiezen uit bestrijdingsmiddelen in poedervorm, vloeibaar of productvorm. Onze producten zijn eenvoudig aan te brengen op de door uw gewenste oppervlak. Onze producten kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, lees daarom voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. Ook voor een natuurvriendelijke oplossing bent u bij ons aan het juiste adres, zo beschikken wij over verschillende vallen waarbij zonder een middel ongedierte bestreden kan worden.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen