Speenemmers en toebehoren

Speen ten behoeve van de speenemmer of drinkemmer voor het verstrekken van melk en overige vloeibare voedingsmiddelen aan kalveren. De speen is voorzien van een kruisopening; een opening die pas open gaat en melk geeft als het kalf begint te zuigen of kauwen op de speen.

Speenemmers

Speen ten behoeve van de speenemmer of drinkemmer voor het verstrekken van melk en overige vloeibare voedingsmiddelen aan kalveren. De speen is voorzien van een kruisopening; een opening die pas open gaat en melk geeft als het kalf begint te zuigen of kauwen op de speen. Ook wanneer de speen naar links of rechts wordt bewogen zal de speen gesloten blijven.

Wanneer u een voeremmer graag wilt ophangen en deze niet beschikt over ophangbeugels, dan kun je kiezen voor een van de vele emmerhouders, beugels of muurplaten. Deze houders en beugels zijn er in verschillende afmetingen en modellen zodat er voor iedere emmer een geschikte muurhouder of beugel is.

Uw speenemmer kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw speenemmer en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze speenemmer of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen