Scheermachine en toebehoren

In november, als het kouder wordt, gaan de koeien op stal. Pas in het voorjaar mogen ze weer de wei in. In de winter dat de koeien op stal staan worden ze snel vies. Ze hebben immers minder ruimte dan buiten in de wei.

Veescheermachine

In november, als het kouder wordt gaan de koeien op stal. Pas in het voorjaar mogen ze weer de wei in. In de winter dat de koeien op stal staan worden ze snel vies. Ze hebben immers minder ruimte dan buiten in de wei. Doordat ze dicht bij elkaar staan kan het best warm worden in de stal. Daardoor kunnen de koeien flink zweten. Door veel te zweten wordt de kans op longontsteking erg groot. Ook komt er snel veel stof in de vacht. Een vuile zweterige vacht is een luilekkerland voor schurftmijten en luizen. Dit kan er weer voor zorgen dat de koe onrustig wordt en zich gaat schuren en krabben. Door de koe te scheren voorkom je deze problemen.

Het scheren gebeurt met een groot, elektrisch scheerapparaat. Aan de bovenkant van het apparaat zit de kop, waarin twee messen passen. Het scheren doet de koeien geen pijn, ze vinden het zelfs prettig.

Uw Veescheermachine kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw veescheermachine en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze veescheermachine of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen