Melkwinning

In deze categorie vindt u veel verschillende toebehoren die u kan helpen bij het uitvoeren van uw melker werkzaamheden.

Melkwinning

In deze categorie vindt u veel verschillende toebehoren die u kan helpen bij het uitvoeren van uw melker werkzaamheden.

Melkers Kleding en toebehoren

Ter bescherming tegen vuil, bacteriën en vocht kan een melkersoverall,melkschort en melkmouwen gedragen worden. De melkmouwen kunnen eenvoudig uitgespoeld worden en zijn wasbaar tot 95 graden om deze weer hygienisch schoon te krijgen.

Naast kleding vindt u hier ook onder andere een melkstoel met veer en riem.

Melktest 

De testkit is ontworpen voor het uitvoeren van antimicrobiële tests. De starterskit bevat 25 flacons en speciale pipetten die er voor zorgen dat het nemen van melkmonsters nauwkeurig gebeurd. Zorg ervoor dat een nieuw pipet wordt gebruikt voor elk monster dat afgenomen wordt. Incubeer de flesjes is een verwarmde incubator of in een warm bad op 65 graden. Na 3 uur is de test klaar, en kunt u het resultaat aflezen aan de hand van de kleur van de zij-en onderkant te vergelijken met de bijgeleverde kleurenkaart.

Uw melkwinning product kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw melkwinning product en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze melkwinning product of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen