Ligplaats onderhoud

De Vink zaagselstrooier is een eenvoudig  handgereedschap dat door  een accuboormachine wordt aangedreven voor het snel gespreid instrooien van de ligboxen. Een voorbeeld vindt u onderaan deze pagina in de vorm van een instructievideo. 

Zaagselstrooier

De Vink zaagselstrooier is een eenvoudig  handgereedschap dat door  een accuboormachine wordt aangedreven voor het snel gespreid instrooien van de ligboxen.
De strooier is geschikt voor de verschillende soorten strooisel of combinaties daarvan.
Het apparaat strooit en mengt de materialen in een beweging.

Met deze handstrooier kan men ook snel en efficiënt de boxen instrooien als de koeien nog in de ruimte aanwezig zijn. Men hoeft hekken en andere afscheidingen niet te openen en sluiten om de strooier door te laten.

Doordat het materiaal laag boven de vloer verspreid wordt en het schuin naar achter, weg van de veehouder geworpen wordt, ontstaat er weinig stof en ondervindt de veehouder hier geen hinder van.

• Eenvoudig, snel, handig en voordelig
• Passend voor elke accuboormachine
• Mengt en strooit in een beweging
• Ook handig tussen de koeien door instrooien
• Geen last van stof

Uw zaagselstrooier kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw zaagselstrooier en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze zaagselstrooier of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

 

 

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen