Koeborstels

In het assortiment van Tech25 vindt u zowel borstels die aan de muur gemonteerd kunnen worden als mechanische borstels.

Koeborstels

Met behulp van een koeborstel, ook wel veeborstel genoemd, krijgt de koe niet alleen een schone en gezonde vacht, maar het vermindert ook de stress van uw koe. Door de rustgevende werking van de koeborstel verhoogd deze vaak de melkproductie van de koe. In het assortiment van Tech25 vindt u zowel borstels die aan de muur gemonteerd kunnen worden als mechanische borstels.

Elektrische koeborstels

Het grote voordeel van een elektrische koeborstel is dat deze pas gaat draaien wanneer een koe hiermee in aanraking komt. De borstels beginnen dan rustig te draaien zodat het voor de koe heerlijk aanvoelt. Wanneer een koe wegloopt bij de borstel zal deze nog circa 15 seconden doordraaien. Na deze 15 seconden valt de elektrische borstel stil, wanneer er vervolgens opnieuw een koe in aanraking komt met de borstel zal deze automatisch de andere kant op roteren. Dit om de haren van de borstel een langere levensduur te garanderen.

Mechanische veeborstels

Mechanische veeborstels bestaan vaak uit twee borstels die in een hoek van elkaar gemonteerd worden. De bovenste borstel is voorzien van een veer, zodat verschillende koeien van verschillende groottes hier gebruik van kunnen maken.

Uw koeborstel kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw koeborstel en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze koeborstel of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen