Koe en kalf

Koe en kalf

Voor verschillende productsoorten voor uw koe en kalf bent u bij Tech25 op het juiste adres. Zo heeft Tech25 verschillende kalver producten, voer benodigdheden en melkers kleding.

Kalverhuisvesting

Een kalverdek biedt uw kalf bescherming bij koud, nat en winderig weer. Het kalverdek zorgt ervoor dat uw kalf minder energie hoeft te gebruiken om zichzelf warm te houden en is daardoor minder vatbaar voor diarree problemen en andere kalverziekten.

Voer benodigdheden

Een voer en drinkbak zijn natuurlijk essentieel voor uw koe en kalf. Tech25 heeft verschillende drinkbakken in haar assortiment, zodat er altijd een drinkbak te vinden is die aansluit bij uw wensen.

Melkers Kleding en toebehoren

Ter bescherming tegen vuil, bacteriën en vocht kan een melkersoverall,melkschort en melkmouwen gedragen worden. De melkmouwen kunnen eenvoudig uitgespoeld worden en zijn wasbaar tot 95 graden om deze weer hygienisch schoon te krijgen.

Naast kleding vindt u hier ook onder andere een melkstoel met veer en riem.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen