Verwarming

Bij Tech25 vindt u producten die uw kippen en volgels comfortabel warm houdt. In de natuur zitten kuikens wanneer ze het koud hebben onder de veren van de kloek. Het gebruik van de warmteplaat is een vergelijkbaar proces.

Verwarming

In de natuur zitten kuikens wanneer ze het koud hebben onder de veren van de kloek. Het gebruik van de warmteplaat is een vergelijkbaar proces. de kuiken zal wanneer deze het koud heeft onder de plaat kruipen. De warmteplaten zijn eenvoudig in gebruik en is daarnaast heel eenvoudig in hoogte te verstellen. Hierdoor kan de plaat met de kuiken meegroeien. De warmteplaat wordt aangedreven middels netstroom.

Infrarood-gloeilampen van 250 watt zorgen ervoor dat uw groeiende kuikens warm blijven. In ons assortiment vindt u witte en rode gloeilampen. De rode kleur van deze gloeilamp helpt voorkomen dat kuikens elkaar kaal plukken en maken het ook makkelijker om te slapen. Let wel, een kuiken kan zich verbranden wanneer deze te lang, of te dicht bij de lamp is.

Uw dier verwarming kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw dier verwarming en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze dier verwarming of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen