Drinkwatervoorziening

Drinkwatervoorziening voor kippen en ander pluimvee zijn er in verschillende materiaalsoorten en maten. De drinkwatervoorziening in ons assortiment hebben een inhoud tot wel 30 liter en vult zich automatisch aan.

Drinkwatervoorziening voor kip en vogels

Drinkwatervoorziening voor kippen en ander pluimvee zijn er in verschillende materiaalsoorten en maten. De drinkwatervoorziening in ons assortiment hebben een inhoud tot wel 30 liter en vult zich automatisch aan. Deze zogenaamde voedertoren vult zichzelf aan tot de inhoud verstreken is natuurlijk.

Drinkbakverwarmer

Kippen en ander pluimvee eten en drinken meer in de wintermaanden omdat de verbranding sneller gaat. Bevroren drinkbakken kunnen ervoor zorgen dat uw kippen niet bij het water kunnen en de kans bestaat dat ze uitdrogen. Voorkom bevroren drinkbakken met een drinkbakverwarmer.

Uw drinkbak kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw drinkbak en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze drinkbak of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen