Drinkwatervoorziening

Voor uw knaagdier hebben wij verschillende soorten watervoorzieningen in ons assortiment.

Drinkwatervoorziening voor dieren

Tech25 biedt u verschillende drinkwatervoorzieningen om uw huisdier te voorzien van schoon en fris drinkwater. Of u nu opzoek bent naar een drinkfles met klepdeksel, een klassieke drinkfles of een thermohoes voor een drinkfles, bij ons is het allemaal te verkrijgen.

Drinkwatervoorziening voor uw knaagdier

Voor uw knaagdier hebben wij verschillende soorten watervoorzieningen in ons assortiment. Als eerst hebben wij de drinkfles met klepdeksel, deze fles heeft een inhoud van 1 liter. De fles is gemaakt van kunststof, de nippel van roestvrij staal, dit bevorderd de levensduur van deze fles. Naast de drinkfles met klepdeksel hebben wij ook de klassieke drinkfles in ons assortiment, deze fles is verkrijgbaar in verschillende formaten. Het formaat van uw knaagdier bepaald welke fles het meest geschikt is. Om deze klassieke drinkfles op de juiste temperatuur te houden kunt u bij ons ook een thermohoes voor de drinkfles aanschaffen. Deze verminderd algengroei en bevriezing van het drinkwater.

Uw drinkwatervoorziening kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw drinkwatervoorziening en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze drinkwatervoorziening of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen