Afrasteringssytemen

Er bestaan verschillende soorten afrasteringssystemen. In de categorie huisdieren vindt u dan ook afrasteringssystemen voor uw dier(en). De apparaten die een voltage hebben tot 12 volt zijn niet schadelijk voor mens en huisdier en kunnen gebruikt worden uw dier binnen een bepaalde ruimte te houden.

Afrasteringssystemen

Er bestaan verschillende soorten afrasteringssystemen. In de categorie huisdieren vindt u dan ook afrasteringssystemen voor uw dier(en). De apparaten die een voltage hebben tot 12 volt zijn niet schadelijk voor mens en huisdier en kunnen gebruikt worden uw dier binnen een bepaalde ruimte te houden. Zodra uw huisdier in aanraking komt met het draad zal deze schrikken van de stroomschok en leert er vandaan te blijven.

Foxlight is de oplossing zonder elektriciteit

Foxlights is een innovatieve en zeer effectieve manier om lammeren, pluimvee en andere kwetsbare dieren te beschermen tegen vossen, wolven en andere nacht roofdieren. De foxlight geeft de perceptie dat iemand met zijn zaklamp rond het gebied loopt en op die manier de dieren in de gaten houdt. Een computerchip, accu en negen led lampen zorgen voor een wisselende flits van blauw, wit en rood. Er zit geen vaste frequentie tussen de lichtflitsen, dit zal dieren die slim genoeg zijn om te weten dat standaard flitsend licht gewoon vinden ook afschrikken. Mocht de accu kapot zijn, kunt u via de webshop van Tech25 eenvoudig en snel een nieuwe bestellen.

Tuin en vijver apparaat set

De Gallagher tuin en vijver kit met B10 schrikdraad is uitermate geschikt tegen of voor dieren. Door de niet al te zware schok zal deze niet schadelijk zijn voor het dier. Met de Gallagher tuin en vijver kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw hond tussen uw planten loopt, of dat de kat van de buren niet bij jullie in de tuin komt.  De gallagher kit is een complete set, inclusief accu, bedrading en waarschuwingsbord.

Uw afrasteringssysteem kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw afrasteringssysteem en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze afrasteringssysteem of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen