Huisdieren

Huisdieren

Voor verschillende productsoorten voor uw huisdier bent u bij Tech25 op het juiste adres. Zo heeft Tech25 verschillende afrasteringssystemen, voer benodigdheden en drinkwatervoorzieningen voor verschillende huisdieren.

Honden en katten

Tech25 heeft een ruim assortiment aan honden en katten producten voor ieder ras, van groot tot klein. Hier vindt u niet alleen riemen maar ook huid/vachtverzorging, mineralen, voedingssupplementen en vlooien/teken bestrijding. In het menu links zijn deze categorieën overzichtelijk verdeeld.

Voer benodigdheden

Een voer en drinkbak zijn natuurlijk essentieel bij de aanschaf van uw huisdier. Tech25 heeft drinkbakken in het assortiment voor de hond, kat en vee.

Afrasteringssystemen

Er bestaan verschillende soorten afrasteringssystemen. In de categorie huisdieren vindt u dan ook afrasteringssystemen voor uw dier(en). De apparaten die een voltage hebben tot 12 volt zijn niet schadelijk voor mens en huisdier en kunnen gebruikt worden uw dier binnen een bepaalde ruimte te houden. Zodra uw huisdier in aanraking komt met het draad zal deze schrikken van de stroomschok en leert er vandaan te blijven.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen