Kuil benodigdheden

Inkuilen heeft als doel uw producten te beschermen tegen het weer en ongedierte. Door uw geoogste product in te kuilen wordt dit luchtdicht en compact opgeslagen. In het assortiment van Tech25 vindt u alle benodigdheden die u helpen bij het inkuilen van uw oogst. Hierbij is te denken aan: landbouw plastic folie, kuiltape, kuilbeschermkleden en zandslurven.

Kuil benodigdheden

Inkuilen heeft als doel uw producten te beschermen tegen het weer en ongedierte. Door uw geoogste product in te kuilen wordt dit luchtdicht en compact opgeslagen. Een luchtdichte afsluiting helpt bovendien om rotting en schimmels tegen te gaan. Om uw kuil luchtdicht te maken kunt u ervoor kiezen deze te dichten met zandslurven. De zandslurven zijn eenvoudig middels een handvat te verplaatsen. Een zandslurf weegt wanneer deze gevuld is ongeveer achttien kilogram.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw folie waarmee u uw product heeft ingekuild op den duur scheurt. Wanneer dit het geval is kan dit eenvoudig opgelost worden door deze vast te tapen met speciale kuiltape. Deze tape is waterafstotend en uv bestendig en plakt zelfs op een vochtige ondergrond.

Uw kuil benodigdheden bij Tech25

Bestel vandaag nog uw kuil benodigdheden en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze kuil benodigdheden of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen