Emmers, manden en kuipen

In het assortiment emmers van Tech25 bent u in staat de juiste emmer te combineren met de juiste klus. Zo hebben wij emmers speciaal gericht op bouwwerkzaamheden, deze emmers zijn extra stevig en sommige beschikken over een handige schenktuit.

Emmers, manden en kuipen

Tech 25 heeft verschillende emmers, manden en kuipen in haar assortiment. Onze emmers, manden en kuipen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en modellen.

Emmers in vele kleuren en maten

In ons assortiment emmers bent u in staat de juiste emmer te combineren met de juiste klus. Zo hebben wij emmers speciaal gericht op agrarische werkzaamheden, deze emmers zijn extra stevig en sommige beschikken over een handige schenktuit. Daarnaast beschikken wij ook over de “normale” emmer, deze is bijvoorbeeld te gebruiken bij het gebruik van vloeistoffen voor het wassen van uw ramen of auto.

Tuinmanden voor het verzamelen van tuinafval

Wanneer u bezig bent in uw tuin heeft u veelal te maken met verschillende soorten tuinafval zoals bladeren, takken en planten. Het verzamelen van tuinafval kan in een van onze tuinmanden, onze manden zijn stevig en handig voor het verplaatsen van uw afval. Wanneer u op zoek bent naar een compacte en handig te vervoeren tuinmand is onze pop up bag geschikt. Deze is, wanneer ingeklapt, compact en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag. De pop up bag is met name geschikt voor het verzamelen van tuinafval zoals bladeren en kleine takken.

Gieter om eenvoudig uw tuinplanten water te geven

De gieter is een handige tool om meerdere planten water te kunnen geven. Gieters in ons assortiment variëren qua inhoud, we hebben gieters van ongeveer 6 tot 10 liter inhoud. Onze kunststof gieter is sterk en gemaakt van de beste kwaliteit. Voor het gelijkmatig bewateren van brede oppervlakken kan een sproeiboom gebruikt worden. De sproeiboom is toepasbaar op bijna alle kunststof gieters.

Speciekuip om specie aan te maken

Een speciekuip is bedoeld voor het mengen van specie. Wanneer u relatief weinig specie te mengen hebt, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van kleinschalige werkzaamheden en projecten, dan kunt u goed gebruik maken van een emmer of een speciale bouwemmer. Voor grotere projecten kunt u echter beter kiezen voor een speciekuip. Speciekuipen bieden u voldoende inhoud om de specie in voldoende hoeveelheid gereed te maken voor het hele project. Zo voorkomt u dat u steeds opnieuw een kleine hoeveelheid specie moet mengen.

Uw emmers kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw emmer en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze emmer of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen