Erf en stal toebehoren

Ook wanneer u opzoek bent naar toebehoren voor uw erf of stal bent u bij Tech25 aan het juiste adres.

Erf en stal toebehoren

Ook wanneer u opzoek bent naar toebehoren voor uw erf of stal bent u bij Tech25 aan het juiste adres.

Landbouwfolie voor het beschermen van uw product

Landbouwfolie helpt bij het beschermen van uw product tegen wind, zon, vogels en andere dieren. Om te zorgen dat uw landbouwfolie op zijn plaats blijft liggen hebben wij in ons assortiment zandslurven. De zandslurven, zandzakken of grindslurven in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te verplaatsen middels een handvat. De zandslurven zijn ook goed te gebruiken tegen wateroverlast.  

Desinfectiemiddelen

Tech25 heeft verschillende desinfectiemiddelen in het assortiment. Desinfectiemiddelen zijn er in verschillende soorten. De producten in deze categorie zijn met name geschikt voor dierenverblijven. Zo vindt u in ons assortiment verschillende soorten laarzenreinigers, en ontsmettingsmiddelen voor het ontsmetten van dierenverblijven.

Emmers in vele kleuren en maten

In ons assortiment emmers bent u in staat de juiste emmer te combineren met de juiste klus. Zo hebben wij emmers speciaal gericht op agrarische werkzaamheden, deze emmers zijn extra stevig en sommige beschikken over een handige schenktuit. Daarnaast beschikken wij ook over de “normale” emmer, deze is bijvoorbeeld te gebruiken bij het gebruik van vloeistoffen voor het wassen van uw ramen of auto.

Al 60 jaar benodigdheden voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector is Tech25 al 60 jaar de voorkeursleverancier van afrastering producten. Ons specialisme ligt op het gebied van toelevering aan de groensector. Dankzij het brede assortiment kunt u bij ons terecht voor al uw afrasteringsproducten voor de agrarische sector. Alle producten hebben een hoog niveau van kwaliteit voor een concurrerende prijs, met betrouwbare service. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen