Verbinders en spanners

In het assortiment van Tech25 vindt u verschillende soorten verbinders en spanners. Koordverbinders kunnen twee losse koorden met elkaar verbinden, vervolgens is het mogelijk deze middels een draadspanner te spannen.

Verbinders en spanners

In het assortiment van Tech25 vindt u verschillende soorten verbinders en spanners. Koordverbinders kunnen twee losse koorden met elkaar verbinden, vervolgens is het mogelijk deze middels een draadspanner te spannen. Draadspanners zijn een belangrijk middel om het draad strak te trekken. Dit is vooral bij elektrische afrastering belangrijk, want wanneer een elektrische afrastering in aanraking komt met begroeiing kan dit leiden tot vermogensverlies. Door draadspanners komt er een perfecte stroomverbinding tot stand.

Uw verbinders en spanners kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw spandraad en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze spandraad of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen