Isolatoren

Isolatoren zijn bedoeld om schrikdraad mee vast te kunnen maken aan bijvoorbeeld een paal. Deze isolatoren voorkomen dat er andere delen van het hek onder stroom raken, daarnaast zorgen isolatoren voor een goede doorstroming van elektriciteit.

Isolatoren

Isolatoren zijn bedoeld om schrikdraad mee vast te kunnen maken aan bijvoorbeeld een paal. Deze isolatoren voorkomen dat er andere delen van het hek onder stroom raken en zorgen voor een goede doorstroming van elektriciteit. In het assortiment van Tech25 vindt u verschillende soorten isolatoren.

Isolatoren voor een rantsoenpaal

Deze zijn eenvoudig om de paal te bevestigen en te verkrijgen is verschillende soorten. Zo hebben wij een clip voor een glasfiberpaal, deze is geschikt voor meerdere draden. De schroefisolator zijn door de schroefaansluiting eenvoudig om een paal te bevestigen.

Uw isolatoren kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw isolatoren en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze afrasteringsdraad of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen