Hekken

Hekken zijn ideaal wanneer u een onopvallende afscheiding wilt maken die opgaat in de natuurlijke omgeving. Hekken in ons assortiment zijn eenvoudig en snel te plaatsen, doordat deze opgerold geleverd wordt. 

Hekken

Hekken zijn ideaal wanneer u een onopvallende afscheiding wilt maken die opgaat in de natuurlijke omgeving. Hekken in ons assortiment zijn eenvoudig en snel te plaatsen, doordat deze opgerold geleverd wordt. Wij bieden twee heksoorten aan namelijk de frans kastanje rolhek en de Engels kastanje rolhek. Het verschil tussen deze twee hekken zit hem in de afwerking

Het Frans kastanje hekwerk onderscheidt zich van het Engelse hekwerk door zijn nettere afwerking: de gekloofde tussenlatjes zijn rechter, het ijzerdraad zit strakker gewikkeld en de latjes zijn duidelijker en netter afgepunt. De rolhekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, bekijk de variaties onder het product.

Landbouwhek

Met een landbouwhek creëert u een hek dat opgaat in de omgeving. De landhekken worden gemaakt van naaldhout, in ons assortiment vindt u zowel behandelde als onbehandelde hekwerken. Behandelde hekwerken zijn bewerkt met creosoot. Door hout te creosoteren wordt de levensduur verlengt tot ongeveer twintig jaar.

Uw hekken kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw hekken en profiteer van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze hekken of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen