Gereedschap

Bij Tech25 vindt u al het gereedschap die nodig is bij het plaatsen en onderhouden van uw afrastering. Zo vindt u onder andere een inschroefhulp, dit is een hulpstuk die u helpt bij het schroeven van ring en schroefisolatoren.

Gereedschap

Bij Tech25 vindt u al het gereedschap die nodig is bij het plaatsen en onderhouden van uw afrastering. Zo vindt u onder andere een inschroefhulp, dit is een hulpstuk die u helpt bij het schroeven van ring en schroefisolatoren. Het hulpstuk kan op een accuboor geplaatst worden, hierdoor kunnen uw handen ontzien worden. Voor het knippen van draad hebben wij in ons assortiment de Gallagher en de Framer tang. De gallagher tang kan eenvoudig (schrik) draad knippen zonder dat deze beschadigd. Een farmertang is een veelzijdig stuk gereedschap, hiermee kunt ook draden knippen, krammen verwijderen of u kunt deze als hamer gebruiken.

Om palen in de grond te slaan kan een sleg worden gebruikt. Om palen recht en zonder beschadiging de grond in te krijgen hebben wij een rammer.

Grondboren

De grondboor is uitermate geschikt als hulpmiddel bij het plaatsen van bijvoorbeeld palen voor afrastering. Bij Tech25 in het assortiment vindt u boren geschikt voor verschillende doorsneden. De boren zijn voorzien van rubberen handvaten waardoor u meer grip heeft, daarnaast zijn de boren verlengbaar middels een opzetstuk.

De handmatig gebruiken grondboor is voornamelijk geschikt voor niet al te zware ondergronden. Wanneer u afrastering of gewoon gaten voor een overkapping in zwaardere grond wil maken beschikken wij ook over benzine aangedreven grondboren.

Uw gereedschap kopen bij Tech25

Bestel vandaag nog uw gereedschap van goede service, hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs. Heeft u vragen over onze gereedschap of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan, we helpen u graag verder.

Uw laatst bekeken artikelen

Gelukt! Sluiten
is toegevoegd aan de vergelijking.
Verder winkelen